Om os​

Assenbølle Maskinstation blev startet i 1952 af Helmer Olsen. I 1956 blev maskinstationen overtaget af Helmer Olsens søn Henning Olsen der i 1963 flyttede virksomheden til den nuværende adresse.

Gennem årene har Assenbølle Maskinstation A/S udviklet sig til en stor moderne maskinstation. Assenbølle Maskinstation A/S har i dag en stor moderne maskinpark og er leverandør af alle ydelser inden for moderne markbrug.

I forbindelse med et generationsskifte i 2001 blev Assenbølle Maskinstation omdannet til et Aktieselskab. Virksomheden føres i dag videre af 3. generation i familien. Kenneth og Jannick Olsen. 

​Her på siderne kan du læse mere om, hvad vores maskinstation indeholder og de opgaver, vi løser. Vi udfører opgaverne til en fast timepris eller til en nærmere aftalt pris, hvis det er en større opgave.


Med en landbrugsmaskine fra Assenbølle Maskinstation A/S er du sikker på at få en effektiv løsning til din opgave. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller yderligere informationer om maskinparken.

​Assenbølle Maskinstation A/S

​Cvr: 26314615